Vet du inte vilken IT-lösning du behöver?

IT-världen kan för många kännas som en djungel. Vår vision är att göra IT enklare för våra kunder och det gör vi genom att erbjuda ett brett utbud av olika tjänster. Vet du inte vad du och ditt företag behöver? Vi hjälper dig navigera i djungeln och lägger upp en anpassad plan för just er.


IT-säkerhet

Något vi jobbar mycket med och lägger stor vikt vid är IT-säkerhet. Brist på cybersäkerhet är en stor risk för företag idag och en cyberattack kan medföra stora kostnader både för företaget och era kunder. Vi kan hjälpa er att göra en analys av det nuvarande läget och ta fram en plan med förbättringsåtgärder.

Lösningar för telefoni och växel

Behöver ni uppdatera era telefoni- och växellösningar? Vi vill skapa en smidigare vardag för våra kunder där kommunikationen både internt och externt flyter på så sömlöst som möjligt. Våra lösningar är både pålitliga och anpassade efter era behov. 

Skräddarsydda printlösningar

Hanterar ni mycket dokument på din arbetsplats? Vi hjälper både stora och små företag med skräddarsydda printlösningar – oavsett om det gäller kopiatorer, skrivare eller andra utskriftsbehov. Är det något som krånglar kan ni dessutom alltid ringa oss så är vi snabbt på plats!

Anpassad hårdvara

Att ha rätt hårdvara anpassad efter er verksamhet är viktigt för att det dagliga arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi levererar hårdvara från ledande tillverkare som ni antingen kan välja att köpa direkt eller finansiera. Det ska vara enkelt.

Marknadsföring och kommunikation

Vi hjälper våra kunder att nå ut både till sina kunder och sina medarbetare genom digitala informationsskärmar. Det är ett effektivt kommunikationssätt som sparar både tid och pengar.

Externhjälp av en IT-konsult 

Har ni ingen egen IT-avdelning men är i behov av experthjälp? Våra IT-konsulter är flexibla och erfarna och löser era problem på plats. En IT-konsult betalar ni dessutom endast för de tjänster ni är i behov av, när ni är i behov av dem.

Oavsett om du endast behöver hjälp med en specifik tjänst eller vill ha någon som tar ett helhetsgrepp om er IT-miljö så har vi lösningen. Som sagt, IT ska vara enkelt! Kontakta oss så tar vi fram den bästa och säkraste lösningen för just ditt företag.