Satsa på molnlösningar – en säkrare lagringslösning

Det finns många fördelar med att lagra information online istället för direkt på en dator. Förutom att det är säkrare är det dessutom mer kostnandseffektivt, samtidigt som det ger er möjligheten att komma åt allt material var ni än befinner er. 


Flexibilitet och tillgänglighet 

Molntjänster erbjuder en mer flexibel anpassning av IT-tjänster. Tjänsterna går på ett enkelt sätt att skala upp eller ner efter behov och skapar möjligheten att arbeta var som helst, när som helst – så länge ni har tillgång till internetuppkoppling. Alla kollegor får tillgång till all data oavsett varifrån ni arbetar, samtidigt som det underlättar samarbete er emellan. 

Stora kostnadsfördelar 

Ni betalar endast en månadsavgift baserad på ert behov istället för att betala stora summor för egen hårdvara som dessutom behöver underhållas och uppdateras. Molnlösningar kan dessutom automatisera många IT-processer vilket minskar behovet av manuell handpåläggning. Era medarbetare kan med andra ord lägga tid på viktigare uppgifter i verksamheten. 

Viktigt för säkerheten 

Eftersom molntjänsterna uppdateras regelbundet är det en säkrare lagringslösning. Regelbundna säkerhetskopior av data på flera servrar minskar samtidigt risken för dataförlust. 

Är ni intresserade av att lära er om våra molnlösningar? Vi gör IT enkelt! Ni hittar all information och kan kontakta oss via knappen nedan.