Koneo växlar upp och stärker sitt partnerskap med Microsoft

Pressmeddelande 2018-05-18

Pär Björkander

Sedan hösten har Koneo fokuserat på att höja nivån i samarbetet med Microsoft. Nu har Koneo nått högsta partnernivå inom samtliga fokusområden.

Guldnivå på Enterprise Mobility Management och Datacenter. Det är de två senaste områdena där Koneo har nått högsta nivå i Microsofts partnerprogram.

I och med detta är Koneo nu på högsta parnernivå inom samtliga av Koneos fokusområden. Det innebär påvisad spetskompetens inom:

  • Cloud Productivity
  • Cloud Platform
  • Enterprise Mobility Management
  • Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Datacenter

Dessutom är Koneo silverpartner inom Collaboration.

- Microsoft är en av våra viktigaste leverantörer, även strategiskt. Därför är det vitalt för oss att genom dessa nivåer bevisa att vi verkar med hög kvalité och starka band inom moln, samarbete och datacenter, säger Koneos CTO Pär Björkander.

Om Koneo
Koneo är IT-leverantören som vill att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. Vi ser de mänskliga behoven bakom produkten och tycker att livet ska få styra över jobbet. Därför vill vi också utmana företag, myndigheter och organisationer till att låta de anställda få hitta sin egen balans däremellan. Vi jobbar med våra kunder, åt våra kunder och för våra kunder. För att vi ska utvecklas och växa tillsammans.

Koneo grundades 2002 och finns idag från Luleå i norr till Jönköping i söde Koneo är en helhetsleverantör av IT- och dokumentlösningar. Vi finns alltid nära, i hela landet. Tillsammans kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

För mer information, vänligen kontakta:
Pär Björkander, CTO, Koneo
par.bjorkander@koneo.se
070-5795345

 

Gårdsvägen 18
169 70 Solna