Arbetsplats

Med vår funktionstjänst Koneo Arbetsplats får ni en mer flexibel IT-miljö till en låg förutsägbar kostnad. Arbetsplatsen kan integreras med den publika molntjänsten Microsoft Office 365 eller Koneo E-post-tjänsten.

Koneo kombinerar Private och Public Cloud för att leverera maximal affärsnytta och förenkla för våra kunder.

Arbetsplats produceras från våra säkra datacenter. Användarna får ett virtuellt skrivbord till sin enhet. I skrivbordet finns standardapplikationer och dina egna verksamhetsapplikationer.

Arbetsplatsen nås från mängder av enheter, exempelvis iPhone, iPad, tunna klienter, bärbara och stationära PC samt Mac.
Koneo tar en fast månadsavgift per användare. Ju fler som använder systemet desto billigare blir det per användare.

Instruktion för att ansluta till Koneo Arbetsplats finns härPDF