/ Sundsvall

Vårt erbjudande

Hos Koneo kan du köpa IT-produkter från marknadens ledande leverantörer. Vi erbjuder tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i er IT- och dokumenthantering, allt från installation till service & support. Med våra kompletta IT-lösningar, som populära Koneo Arbetsplats, hyr du bekymmersfri IT, vi levererar de produkter och tjänster du behöver till en fast månadskostnad.

VI FINNS ALLTID NÄRA

Ola Holmgren, Platschef Koneo Sundsvall/Hudiksvall

Nyttan av gjorda investeringar bör kunna mätas, t ex genom ökad effektivitet, förbättrad produktivitet och/eller högre kvalitet. IT är en röd tråd genom dom flesta processer och flöden i en verksamhet. Rätt använd kan IT-investeringen ge dig såväl kostnadsmässiga besparingar som konkurrensfördelar.

För att göra rätt IT-investeringar krävs det av många mindre och medelstora verksamheter en partner som utöver djup kompetens och erfarenhet inom IT-området förstår din verksamhet och dina behov.

Koneos uttalade strategi är att finnas lokalt och verka nära våra kunder. Enligt oss finns det inga genvägar till goda och långsiktiga kundrelationer. Närhet till, och kunskap om våra kunder i kombination med den samlade kompetens, erfarenhet, servicevilja och kundfokus vi har genom våra 40 medarbetare i Sundsvall och Hudiksvall utgör fundamentet till att vara en bra och pålitlig IT-leverantör.

Vi har idag kunder inom ett stort antal branscher. Vår kunskap om deras unika behov tillsammans med de IT-lösningar vi har hjälpt dom att välja är ett erfarenhetskapital som är en styrka för dig i valet av IT-leverantör.

Kontakta gärna mig eller någon av våra säljare så får vi berätta mer.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Vi finns alltid nära dig

Koneo