Vårt erbjudande

Hos Koneo kan du köpa IT-produkter från marknadens ledande leverantörer. Vi erbjuder tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i er IT- och dokumenthantering, allt från installation till service & support. Med våra kompletta IT-lösningar, som populära Koneo Arbetsplats, hyr du bekymmersfri IT, vi levererar de produkter och tjänster du behöver till en fast månadskostnad.

IT-TJÄNSTER

Koneo erbjuder ett stort antal tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i er IT-och dokumenthantering. Allt från olika typer av rådgivnings- och analystjänster till implementation, installation och på-plats tjänster. Samt förstås service, underhåll och support. Våra konsulter och tekniker hjälper dig att ta fram lösningar som skapar värde i just er verksamhet. Vi är experter på allt som rör IT-infrastruktur och vi erbjuder säker drift i våra egna drifthallar. Effektivisering av skrivarparker och print som tjänst är ett annat specialområde. Hos många av våra kunder fungerar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov. Vi finns nära våra kunder över hela landet och vi håller en hög servicenivå.

Ta kontroll över ditt WIFI-nätverk

Det har inte undgått någon att behovet av WIFI, eller trådlöst nätverk, bara ökar och ökar. Det är mer eller mindre självklart att våra elektroniska hjälpmedel skall kunna kommunicera utan kablar och det gäller inte bara datorer, telefoner och läsplattor utan all elektronisk utrustning. Utrymmet i etern blir allt tätare och vi blir fler och fler att dela på kanalerna. Dessutom kräver vi full täckning oavsett vart vi befinner oss.

Läs mer