Vårt erbjudande

Hos Koneo kan du köpa IT-produkter från marknadens ledande leverantörer. Vi erbjuder tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i er IT- och dokumenthantering, allt från installation till service & support. Med våra kompletta IT-lösningar, som populära Koneo Arbetsplats, hyr du bekymmersfri IT, vi levererar de produkter och tjänster du behöver till en fast månadskostnad.

IT-PRODUKTER

Hos oss kan du köpa alla slags IT-produkter från ledande leverantörer. Exempelvis datorer, skärmar, servrar, surfplattor, kopiatorer, multifunktionsskrivare, projektorer, lagringsenheter, nätverksutrustning, programvaror och tillbehör. Våra specialister hjälper dig att välja rätt. Enstaka enheter eller kompletta lösningar, det är upp till dig. I Koneo Webshop har vi över 200 000 artiklar. För er som beställer ofta kan vi skapa ett eget utvalt sortiment och attestfunktion. Vi gör er produktförsörjning och licenshantering enklare – och hjälper er att spara tid och pengar.

SAMARBETSPARTNERS

Vi bygger ett starkt erbjudande tillsammans

Vi har ett nära samarbete med några av de ledande globala tillverkarna. Flera av dessa är även ledande inom miljövänlighet och hållbarhet, vilket är viktigt för oss och för våra kunder som i allt högre grad vill ha hållbara lösningar. Koneos styrka är att vi finns nära våra kunder och bygger långsiktiga kundrelationer lokalt över hela landet. Vi vet vad kunderna behöver och efterfrågar. Tillsammans med våra samarbetspartners bygger vi ett starkt erbjudande med produkter, tjänster och lösningar som motsvarar kundernas förväntan.