Web & Online

Vi bygger er webbplats, era landningssidor, er e-handel och designar profilen på sociala medier.

Vi börjar dock i rätt ände: Vart vill ni? Vad vill ni uppnå? Vad vill användarna? Hur kan vi hjälpa er att nå just era mål? Och hur ska vi mäta framgången?

Idag finns mängder av olika kanaler för att kommunicera sitt budskap. Tillsammans väljer vi de eller den vi tror kommer fungera bäst för er. Vi tar ert projekt från ax till limpa och levererar nyckelfärdiga lösningar som hjälper er till ökat värde.

En webbplats som säljer – oavsett enhet.
Era kunder förväntar sig att er webbplats erbjuder t.ex. Geolocation, snabb tillgång till kontakt-information och hela produktkatalogen. Och de behöver det på sina mobila enheter. Fort och smidigt ska det gå, också.

Att ha en responsiv webbplats innebär att den anpassar sig efter den enhet som besökaren använder, så att användaren slipper anpassa sitt beteende.

Nyckelfärdig

Din webbplats levereras nyckelfärdig. Allt innehåll i form av text, bild, film m.m. är redan på plats.

Optimerad

Givetvis är er lösning optimerad också – den ska ju anlända hos besökaren så fort som möjligt, trots allt. Och Google ska givetvis förstå den. Vi erbjuder också hosting av er webbplats i vår WordPress-optimerade webbmiljö.

Öppen källkod

Vi bygger våra webbplatser på öppen källkod, d.v.s. det finns inga licenser eller årliga kostnader associerade med er webbplats. Däremot rekommenderar vi starkt att ni tecknar ett supportavtal för att slippa sköta uppgraderingar m.m. själva.

Koneo Göteborg
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal