Vi levererar IT-tjänster nära dig.

Vi har i över 25 år skapat mervärde åt företag genom skräddarsydda system & processer som effektiviserar vardagen. Vi erbjuder kompletta IT-lösningar & molntjänster kombinerat med behovsanpassad systemutveckling, web, dedikerad support och mycket erfaren personal.

IT-Tjänster

IT-lösningar

 Med dagens snabba utveckling inom IT och det ökade beroendet av tillgänglighet, behövs någon att prata med och lita på. Koneo Göteborg är partnern som arbetar nära dig och är en totalresurs inom IT-området.

IT-Tjänster

Molntjänster

 Med våra molntjänster har du kontroll över var informationen lagras och vilka som har tillgång till den, samtidigt som du slipper ansvara för hårdvara och drift. Vi kallar det Göteborgs Lokala Moln.

IT-Tjänster

Systemutveckling

 Vi vet att det ofta finns saker som kan förbättras, förenklas och effektiviseras med existerande system. Ofta upptäcker vi att man kan få ut mer av de befintliga systemens potential genom integreringar.

IT-Tjänster

Web & Online

 Det finns mängder av olika kanaler för att kommunicera sitt budskap. Tillsammans väljer vi de vi tror kommer fungera bäst för er. Vi tar ert projekt från ax till limpa och levererar nyckelfärdiga lösningar.  • Magnus Ralsberg ny vd på Koneo AB
    Read more

  • Koneo vann stor upphandling inom mobilitetshantering
    Mobile Device Management – hantering av mobila enheter på ett effektivt och säkert sätt – har idag hög prioritet i många organisationer och företag. I en gemensam upphandling har Landstinget Västernorrland och kommunerna i Timrå, Sollefteå, Kramfors och Härnösand valt Koneo som leverantör av en lösning inom mobilitetshantering. Avtalet löper på två + två år. Totalt är det cirka 4 500 mobila enheter som kommer att administreras i den lösning som Koneo ska leverera. 
    Read more

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Koneo Göteborg
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal