Vi levererar IT-tjänster nära dig.

Vi har i över 25 år skapat mervärde åt företag genom skräddarsydda system & processer som effektiviserar vardagen. Vi erbjuder kompletta IT-lösningar & molntjänster kombinerat med behovsanpassad systemutveckling, web, dedikerad support och mycket erfaren personal.

IT-Tjänster

IT-lösningar

 Med dagens snabba utveckling inom IT och det ökade beroendet av tillgänglighet, behövs någon att prata med och lita på. Koneo Göteborg är partnern som arbetar nära dig och är en totalresurs inom IT-området.

IT-Tjänster

Molntjänster

 Med våra molntjänster har du kontroll över var informationen lagras och vilka som har tillgång till den, samtidigt som du slipper ansvara för hårdvara och drift. Vi kallar det Göteborgs Lokala Moln.

IT-Tjänster

Systemutveckling

 Vi vet att det ofta finns saker som kan förbättras, förenklas och effektiviseras med existerande system. Ofta upptäcker vi att man kan få ut mer av de befintliga systemens potential genom integreringar.

IT-Tjänster

Web & Online

 Det finns mängder av olika kanaler för att kommunicera sitt budskap. Tillsammans väljer vi de vi tror kommer fungera bäst för er. Vi tar ert projekt från ax till limpa och levererar nyckelfärdiga lösningar.


 • Koneo tecknar nytt ramavtal med Kommentus
  Koneo tecknar nytt ramavtal med Kommentus
  Koneo har vunnit tilldelning i SKL Kommentus Inköpscentral AB:s upphandling ”Arbetsplatser och elevdatorer 2015”. Upphandlingen var indelad i två separata anbudsområden (arbetsplatser samt elevdatorer) och Koneo har vunnit tilldelning inom båda. Avtalet tecknas av Koneo AB – Koneokedjans största medlemsföretag – och samtliga bolag inom Koneokedjan är inkluderade som underleverantörer.
  Read more

 • Koneo AB: Micael Corneliusson från FranklinCovey ny Nationell försäljningschef
  IT-leverantören Koneo AB har inlett en kraftig satsning på lönsam tillväxt. Bolaget omsätter ca 230 mkr och har 140 anställda fördelade på sju kontor och är därmed Koneokedjans största medlemsbolag. Koneokedjan har totalt 24 medlemsbolag och 350 anställda. Som ett led i satsningen på lönsam tillväxt har Koneo AB rekryterat Micael Corneliusson som nationell försäljningschef. Micael har som seniorkonsult på FranklinCovey utbildat och coachat i försäljning och ledarskap de senaste åtta åren. Innan dess var han säljchef och försäljningsdirektör på Telia i 14 år.
  Read more

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Koneo Göteborg
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal