DET HÄR ÄR KONEO

Vi gör IT enklare, vi bryr oss och vi finns alltid nära. Det är vårt löfte till våra kunder.
Koneo är en helhetsleverantör av IT- och dokumentlösningar, vår ambition är att göra IT enklare för våra kunder.

Vi erbjuder lösningar som passar just dig.
Vi är övertygade om att du som kund uppskattar en leverantör som har ett helhetserbjudande inom IT och som tar ansvar för både IT- och dokumentlösningar. Vi vill att din IT-miljö ska fungera och du ska ha nära till personlig service. Vi vill att du ska känna dig trygg med både teknisk lösning och driftsekonomi.

Vi finns nära dig. Och över hela landet.
Koneo finns alltid nära, med fler än 400 medarbetare på mer än 30 platser över hela landet. Vår ambition är att vara den bästa leverantören av IT på alla de platser i landet där vi finns. Dessutom kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

Vi skapar värde.
Vi engagerar oss i att skapa värde för våra kunder och håller vad vi lovar.

Vi finns alltid nära.
Vi finns där våra kunder finns. Vi lyssnar på våra kunder och erbjuder långsiktiga lösningar man kan lita på.

Koneos affärsidé är att vi utvecklar, bygger och underhåller IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar.

Vår strategi innebär att vi flyttar fram vår position på den lokala marknaden, från att vara ett ledande produktbolag inom dokumenthantering till att bli ett tjänsteföretag med ett heltäckande erbjudande inom både IT och dokumenthantering.

 

Koneo Borås
Källbäcksrydsgatan 9
507 42 Borås